Diensten
·  Detachering
·  Collegiaal Uitlenen
·  Online Vacaturebank
·  Payroll Outsourcing
 
Clusters 
·  Sales Executives
 

CONSULTDUSTRY / KEYSTAFF

detachering, tijdelijk kader & management personeel

 

Keystaff verzorgt het tijdelijk invullen van sleutelposities; detachering van senior managers (HBO/WO niveau met minimaal 10 jaar werkervaring) in het bedrijfsleven, (semi)-overheid en zakelijke dienstverlening.
Ondersteunend aan detachering verlenen wij bovendien diensten zoals; collegiaal uitlenen, online vacaturebank en payroll outsourcing.


Door onze professionele werkwijze, betrokkenheid en kwalitatief hoogwaardige en flexibele inzet van operationeel ervaren en kundige kader personeel bij detachering staan wij voor continuïteit, renderende prestaties en een bijdrage aan de re-integratie en de flexibilisering van de arbeidsmobiliteit.

Tijdelijk kader & management personeel voor de duur van de opdracht, al dan niet met een optie tot vast dienstverband geeft u tevens de mogelijkheid om uw management vacatures in te vullen.


Daarnaast laten wij, in ons concept, ondernemingen betreffende het aanbod participeren door hun tijdelijk onderbezet en/of overbodige managers via Keystaff te detacheren. Collegiaal uitlenen van personeel is niet alleen elders een (tijdelijke) oplossing voor invulling van management vacatures doch job-rotatie is verfrissend en werkt veelal stimulerend voor uw werknemers.

 
Detachering als het beschikbaar stellen van tijdelijk management bij vervanging en overbrugging situaties is in onze benadering ook vaak een verantwoord en kostenbesparend alternatief voor interim management.

Voor meer info zie Keystaff website detachering tijdelijk kader & management personeel.
http://www.keystaff.nl